те не четат тука така че няма как да съм ги подвел........трябваше да дойдат ама.....той единия се чудеше дали тая ще успее и беше по-навит за следващата ама де да го знам.Аз до сега толкова скапан не съм бил.Едвам се прибрах и днес се събудих с главоболие.Луда работа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Баскетбол ?!?!
Collapse
X
-
Момчета, тази неделя много хора няма да ги има - пропускаме.
Очаквайте включване другата седмица - кога и как„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Момчета, тая седмица ще се събираме ли ... играе ли ви се ... ????!?!??„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Е ... ако сме само 2ма, ела пред нас, ще закачим 1 кош и ще те накажа„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Аре аре ... утре ще мина да платя, пък май на 3 ще делим„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Замислил съм да мина през 5то помощно да замера 7-8 човека и да ги докарам„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Е то докато има ученици е далавера през учебно време, за да се съберем петици„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
А не е ли далавера докато има ученички, да е извън учебно време и да се събираме по тройки с ученичките?
При мен нещо не е наред - от 2 седмици и 1/2 непрекъснато нещо ме боли - гърло, главЪ, гръб... Сега ме боли кръста и не мога да се навеждам като хората и гледам да внимавам с резките движения. Ще пропусна този път. Съжалявам.
Comment
Comment